Sommerferieåpent

Skjermbilde 183Visste du at du som Juvente-medlem kan tilbringe sommeren din på Kirkevik? I hele sommerfeiren (22. juni – 17. august) holder Kirkevik sommerferieåpent. Alle som er medlem i Juvente har anledning til å oppholde seg her.

Du kommer og drar som du vil. Det går ofte kollektivtransport slik at du kan komme deg tilbake til Oslo. Det er en matbutikk (Kiwi) oppe ved bussholdeplassen, og det er kjøleskap og fryser på eiendommen, sammen med et utstyrt kjøkken. Forutsetningen er at du passer på selv, maten din og at du vasker og rydder etter deg selv. Det finnes toalett og dusj på eiendommen, også en vaskemaskin man kan vaske klær i.

Sommeren 2019 vil det være mulig å leie Kirkevik, men Juventere kan fortsatt komme og gå som de vil ved å bo i annekset (det lille huset mellom primusen og nyhuset).  Uka før landsmøtet blir det nerdeinvasjon og hele Kirkevik er åpent for Juventere!

Det KAN hende at det er fullt og at du dermed ikke får plass, men dette skal «godt gjøres». Hvis du vet om noen som er på Kirkevik, kan du sjekke med de og høre om det er sengeplasser ledig.

Har du spørsmål til denne ordningen er det bare å ta kontakt med oss på kirkevik@juvente.no.

Legg igjen en kommentar