Sommer 2022

Gode Kirkevik-venner!
Kirkevik vil være åpent for alle også i sommer. Fra 23. juni til 1. august er det åpent for alle Juventevenner. Fra 2. august skal det være festival på Kirkevik, så da må vi være utvasket

Vi ser for oss at det blir omtrent slik:

  • Skriv i dokumentet under når dere har tenkt å komme og gå. Dagsbesøk må ikke meldes, men overnatting er det fint å ha oversikt over så folk slipper å bli skuffa om det ikke er plass.
  • Ta med rent sengetøy (dyne, pute, laken) eller rent laken, pute og sovepose. Vi har ikke sengetøy, dyner eller puter til utlån pr nå. https://docs.google.com/document/d/1DytGvDDrhsVjak7UCScdQjwXxE7mNjQbUEb-PP_kmJU/edit?usp=sharing
  • Vask og luft godt ut av rommet når dere drar. Vi sørger for ting å vaske med.
  • Samarbeid godt med evt andre tilstedeværende om vasking og rydding.

I utgangspunktet er det gratis opphold, men Kirkevik har mistet endel inntekter, så om dere har råd blir vi glade for en donasjon til: 1503 65 34467. Vårt forslag er 400kr pr rom/familie pr natt, men ikke føl dere presset. Det er også mulig å hjelpe til med å male noe, slå inn enn spiker om det trengs, luke, eller andre ting man ser kan ordnes.

Er det ingen på Kirkevik, send sms til Ida på 97193885 for å få koden til nøkkelboksen om du ikke allerede har den. Er du sistemann som drar sørg for å låse og legge nøkkelen tilbake i boksen.

Spørsmål? Send melding til 97193885. Ida er i Korea fra 10. juli, kontakt da Kjetil Ulvestrand.