Sommer 2023

Gode Kirkevik-venner!
Kirkevik vil være åpent for alle også i sommer. Fra 23. juni til 28. juni og fra 3. juli til 1. august er det åpent for alle Juventevenner.

Vi ser for oss at det blir omtrent slik:

  • Skriv i dokumentet under når dere har tenkt å komme og gå. Dagsbesøk må ikke meldes, men overnatting er det fint å ha oversikt over så folk slipper å bli skuffa om det ikke er plass. https://docs.google.com/document/d/157Htxa4v8-nJEGQnfbeDZqyjA6kqUr_y6plkhV1mcMo/edit?usp=sharing
  • Vask og luft godt ut av rommet når dere drar. Vi sørger for ting å vaske med.
  • Samarbeid godt med evt andre tilstedeværende om vasking og rydding.
  • Ta med rent sengetøy (dyne, pute, laken) eller rent laken, pute og sovepose. Vi har ikke sengetøy, dyner eller puter til utlån pr nå.

I utgangspunktet er det gratis opphold, men Kirkevik har mistet endel inntekter, så om dere har råd blir vi glade for en donasjon til: 1503 65 34467. Vårt forslag er 400kr pr rom/familie pr natt, men ikke føl dere presset. Det er også mulig å hjelpe til med å male noe, slå inn enn spiker om det trengs, luke, eller andre ting man ser kan ordnes.

Er det ingen på Kirkevik, send sms til Ida på 97193885 for å få koden til nøkkelboksen om du ikke allerede har den. Er du sistemann som drar sørg for å låse og legge nøkkelen tilbake i boksen.

Spørsmål? Send melding til 97193885.