Reise

Kirkevik er tilgjengelig med både bil og kollektivtransport.

Fra Oslo med båt og buss

Det går en båt fra Aker Brygge som tar deg til Nesoddtangen. Aker Brygge kommer du til ved å for eksempel ta 12-trikken til Aker Brygge, eller komme deg til en av følgende holdeplasser: Nationaltheateret, Dokkveien, Vestbanen, Vika, Klingenberg. Det er også gåmuligheter fra indre sentrum, men det kan ta litt tid.

Båtens rutenummer er B10 og har bare en holdeplass. Når du har kommet over til Nesoddtangen kan du ta den korresponderende bussen 560- Hasletil Nesodden Kirke, hvor du så går av. Deretter går du mot kirken og ned til venstre. Følg grusveien helt ned til du finner Kirkevik som er ved strandkanten og har flere hvite bygg. Det tar ca 20 minutter å gå fra bussholdeplassen og litt mer opp igjen.

Kirkevik befinner seg i sone 2S. Fra Oslo må du med andre ord betale pris for to soner. Fordi rutetider og priser endrer seg stadig kan vi ikke oppgi det her, men du kan sjekke dette selv på Ruters nettsider som alltid er oppdatert.

Hvis du har ytterligere spørsmål, ta kontakt med Ruteopplysningen på telefonnummer 177.

Med bil

Kjør E6 og ta av på avkjøring nr. 21 Vinterbro. Følg skiltingen mot vei 156 mot Nesodden. Det er også mulig å følge E18 fra Oslo og finne avkjøring nr. 21 Vinterbro. Ta til høyre i rundkjøringen ved Nesodden Kirkevik og kjør kjør deretter nedover til venstre til du finner Kirkevik. Parkeringsmuligheter på stedet, men ikke for mange biler, så vær beredt på bare ha et par biler nede.

Kart

https://goo.gl/maps/50D3s