Hvordan ser det ut?

Kirkevik består av fire hus, hvorav tre er tilgjengelig for utleie. Her er en presentasjonsvideo og noen bilder av alle husene.

Primusen er kjøkkenbygget på Kirkevik og det første bygget du møter når du kommer fra parkeringsplassen. Her henger også nøkkelboksen på det ene hjørnet. Inne i primusen finner du fryser, kjøleskap, en komfyr og to oppvaskmaskiner. Det er også raust med spiseplass med tre langbord og ett litt mindre bord. Rett utenfor finner du utemøblement og to tønnegriller. Vi har masse dekketøy og matlagingsutstyr.

Nyhuset ligger rett opp bakken fra Primusen. Her finner du seks soverom i 2. etasje. Alle disse rommene har forskjellige farger. Det er seks senger på hvert rom, merk at det ikke er dyner og puter, kun madrasser!

I underetasjen er det fire toaletter og tre garderober med tre dusjer i hver.

Gamlehuset er det eldste huset på Kirkevik og ligger mellom Primusen og fotballbanen (bare følg stien). Her finner du en stor stue, et undervisningsrom/spillrom og et lite kjøkken med ikke-fungerende hvitevarer for øyeblikket. Overetasjen i gamlehuset er stengt for oppussing.

I stua finner du sofaer og noen spill. Det er også peis her som kan benyttes. I undervisningsrommet har vi lerrett (noen ganger står det i gangen eller i stua), bord og stoler til ca 30 personer.

Annekset er det lille huset mellom Primusen og Nyhuset. Dette huset benyttes av Juventes medlemmer og hyttestyret. Det er ikke tilgjengelig for utleie.

Bilde kommer!

Uteområdet er det aller fineste på Kirkevik. Her finner du strand, fotballbane, solplass, svaberg og mer til! Vi begynner nå å få et bredt utvalg av utstyr til utlån slik som åtte kajakker, 25 redningsvester, to stand-up paddles, fotball, volleyball, trampoline og mer til. Bruk gjerne utstyret, men på eget ansvar :). Vi jobber med å finne en løsning på brygga og vi beklager at denne ikke har ønsket standard for tiden.